Flatön 710

Ellös, Orust Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
4 633 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Driftkostnad
36 653 kr/år

På en plats som är vida omsjungen i Taubes många visor har jag nöjet att presentera en villa med stor karaktär och många överraskningar! Denna plats är mest känd för Handelsman Flink men även sin unika miljö med vackra klippor, bohuslänska holmar, härlig grönska med vindpinade tallar samt sina betesmarker med hästar och får.

Ungefär 5 minuter från Handelsman Flink, förbi de vackra ängarna, genom träallén och en grönskande idyll för att sen komma ut i gläntan, här hittar ni Flatön 710. Här infinner sig lugnet omgående, doften av sommar blandat med vacker fågelsång tillsammans med surret utav humlor och bin skapar en fridfull känsla inombords och man inser direkt att, här bor man bra.

Trädgården bjuder på generösa sällskapsytor för både lek och fest men även en slående harmonisk känsla med sin blandning av väldoftande schersmin och andra ljuvliga blommor. Det är inte bara den stora tomten som är något utöver det vanliga utan även huset är ensamt i sitt slag. Här möts man av ett hus från 1968, som har blivit tillbyggt både -72 och -78 men en känsla av design som kan mäta sig med hus uppförda under det gångna decenniet.

Vi har här ett uterum/växthus där man gärna odlar egna grönsaker och kryddor, här börjar jordgubbarna mogna lagom till midsommar, så en bättre plats för morgonkaffet blir svårt att få! Sen när solens värme är för intensiv så finns det en berså på baksidan där man kan fortsätta njuta av den härliga utomhusmiljön. Att försöka framhäva villan och dess charm är svårt, här möts man av vackra golv i robust trä, generösa sällskapsytor tillsammans med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp samt skapar en samhörighet med naturen utanför. Detta är bara några av detaljerna som karaktäriserar villan.

Det lantliga livet på Flatön skänker lugn till den annars stressiga vardagen många upplever. Denna villa är belägen i en vacker glänta och naturen finns alltid nära. På en kort promenad når vi Handelsman Flink som man gärna besöker under sommarhalvåret. Salta bad och båtliv är närstående och förhöjer trivseln här.

Detta måste upplevas på plats, varmt välkomna att ta kontakt med ansvarig mäklare för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Orust