Rågvägen 20

Emaus, Hedemora kommun Se på karta

1 200 000 kr

1 400 000 kr -14 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
590 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
65 955 kr/år

Välkommen till Rågvägen 20 och denna villa om 6 r.o.k. med hörntomt på populära villaområdet Emaus. Lantligt läge och vacker utsikt över åkrar, skog och sjö. Lugnt läge då tomten gränsar till åker och allmänning. Gångavstånd till badsjöar, motionsspår och förskolor.
Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende. Villa för den stora familjen med upp till fem sovrum och två badrum. Takad altan i ostört läge. Vidbyggt garage med förråd. Entréplan består av hall, kök, badrum med badkar, tvättstuga, tre sovrum samt vardagsrum med en värmande kamin. Från vardagsrummet nås baksidan av tomten med den takade altanen. Altandörr i köket för smidig utgång till framsidan av tomten. Övre plan består av stort allrum, sovrum samt badrum med duschkabin. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under fliken "Dokument & länkar".
Emaus är ett vidsträckt villaområde med utblick över jordbrukslandskapet där stadsbebyggelsen tar slut. I området finns Munkbosjön med sin brygga och sandstrand. Emaus gränsar mot Stadsbergets naturreservat, med kuperad terräng, elbelysta motionsslingor och skiftande växtlighet. På området finns tre förskolor: Nyckelpigan, Tunet och Regnbågen. En annan pärla är badplatsen vid Matsbosjön 1 kilometer bort. Allt detta erhålls utan att försumma vardagens viktiga pusselbitar såsom matbutiker, skolor, tågstation etc. som finns i de centrala delarna av Hedemora. För arbetspendlaren är Hedemora en bra stad att bosätta sig i. Stockholm nås under två timmar när du reser med tåg. Till Borlänge är det ca 40 km och Falun ca 50 km.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora

Kontakta mäklaren

Jens Wikholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
Mäklare Jens Wikholm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
0707439618