Gamla Norrtäljevägen 89A

Enebyberg, Danderyd Karta & restider

7 800 000 kr
VillaVilla

En tilltalande och sällskaplig villa 158 kvm finns nu tillgänglig i Enebyberg, nära sservice och Roslagsbanan. Villan är i souterräng i två plan och omfattar 7 rum med möjlighet till hela 5 sovrum. Planlösningen är trevlig med övervåning där du har stora öppna sällskapsytor och två stora sovrum. Ytterligare tre sovrum plus ett härligt allrum finns i nedervåningen.

Tomten på 843 kvm är plan och lättskött med fin växtlighet, bland annat flera fruktträd. Trädgården på baksidan nås direkt från nedre allrummet och bjuder på många ytor för utemöbler och grillning på sommaren, i soligt och ogenerat läge.

Villan är byggd 1976 och har kvar en viss 70-talscharm samtidigt som den är i gott skick och har genomgått en rad renoveringar de senaste åren, bland annat byte av fönster till isolerglas, energisnåla element samt luftvärmepump, markiser, larm och ny garageport. Interiören är också uppdaterad med nytt badrum 2011.

Båda våningarna har badrum och i källaren finns dessutom bastu. Huset har ett rymligt och praktiskt garage med direktingång via trappa från nedre hallen, och på uppfarten ryms ytterligare två bilar.

Sammanfattningsvis är detta en väldigt praktisk och rymlig familjevilla med många sovrum och därmed möjlighet till gästrum, kontor med mera, samt två lika stora sällskapsrum – allt i ypperligt läge nära Roslags Näsby station, förskolor och skolor samt stort serviceutbud i bland annat Täby Centrum.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
158 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
843 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
32 500 kr/år
Byggår
1976
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gamla Norrtäljevägen 89A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 800 000 kr
Driftkostnad
32 500 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 323
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 16 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips