Höglidsvägen 32

Enebyberg, Danderyd Karta & restider

10 450 000 kr
VillaVilla

Välkommen till en tilltalande 60-talsklassiker, välrenoverad till modern, elegant standard och samtidigt med bevarad tidstypisk charm med trevliga originaldetaljer som inbyggda skjutdörrsgarderober, ståtlig trappa och öppen spis. Värd att lyfta fram är också den arkitektritade och omsorgsfullt anlagda trädgården med olika nivåer, vacker växtlighet och bra placerade odlingsytor.

Utöver den mycket fina tomten har huset förstås en rejäl uteplats i form av ett stort altandäck bredvid entrén, i optimalt västerläge med kvällssol. Då huset är i suterräng har även övervåningen access till trädgården via altandörrar på baksidan, där det finns en plan täppa med spaljé på ena sidan.

Villan är ritad 1968 och uppförd 1970 och har som sagt trevlig tidsenlig karaktär. Planlösningen över 200 kvm är sällskaplig och genomtänkt med riktigt stort vardagsrum nere med ett rum innanför, användbart som salong eller extra sovrum, samt ytterligare ett umgängesrum uppe. Allrummet kan även disponeras som master bedroom, vilket ger 3–5 möjliga sovrum.

Kök och badrum är stilfullt renoverade och köket har en härligt ljus matplats med stora glaspartier mot altanen. Nedre badrummet har bastu och det finns två separata wc. Bostaden har dessutom gott om förvaringsutrymmen inklusive både matkällare och vinkällare.

Tomten på 741 kvm är lagom stor för att vara lättskött, samtidigt som den erbjuder soliga ytor för både lek och odlingsprojekt. De olika nivåerna ger både plana gräsmattor och prunkande anlagda rabatter, träd och växter. Bakom garaget finns en perfekt hörna för odlingslådor med mera. Garaget rymmer en bil och infarten rymmer två bilar.

Läget är attraktivt i härliga villakvarter med blandad bebyggelse och minimal insyn. Från den här adressen är det nära till det mesta från naturområden till service och skolor, samt gångavstånd till Roslags Näsby där alla Roslagsbanans tåg stannar.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
200 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
741 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
41 500 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Höglidsvägen 32 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
10 450 000 kr
Driftkostnad
41 500 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 783
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 7 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips