Tingsvägen 40

Ensta, Täby Se på karta

8 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
161 m²
Tomtarea
804 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
34 635 kr/år
Antal besök
8 363
Dagar på Hemnet
13

- Familjevilla om 161 kvm på återvändsgata!
- Genomgående gott skick
- Direkt anslutning till löparspår
- Driftkostnad på 28 043 kronor
- Uppvärmning genom Luft/vatten
- Närhet till kommunikationer och förskolor
- Stora renoveringar utförda 2013 och framåt såsom, badrum, tak, fönster och anläggning av tomt.

Med ett fint läge, i ett mycket omtyckt område i Ensta, ligger denna trevliga och välskötta familjevilla! Två plan med 3 sovrum på övre planet tillsammans med duschrum samt ett entreplan med kök, vardagsrum, sovrum och toppmodernt badrum med bastu. Fantastiskt altan med plats för socialt umgänge och härliga tillställningar. Detta utrymme har varit mycket uppskattat av säljarna.

Tomten med altan som ligger i rakt väster är en lättskött trädgårdstomt utan större insyn. Här är sol från morgon till kväll. Tomten är väldigt plan och passar perfekt till barnfamiljen.
I anslutning till huset finns ett garage.

Ensta är ett av Täbys mest populära områden och består endast av villabebyggelse. Här bor Du med naturen runt knuten - Stolpaskogen med flertalet motionsslingor att välja på och om vintern plogas längdskidspår upp där. I Ensta bor Du även nära allmänna kommunikationer, Roslagsbanan ligger endast med några minuters promenad från bostaden, välj mellan stationen i Visinge eller Ensta. Till Täby centrum promenerar man på ca 15 minuter och där finns all tänkbar service med ett stort utbud av shopping, restauranger, biograf, närsjukhus och badhus mm. På promenadavstånd från huset ligger fina och nyöppnade Brinkskolan som har både förskola och grundskola.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby