Sandåkragatan 17

Epadalen, Ängelholm Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
1 000 m²
Byggår
1951
Driftkostnad
42 548 kr/år
Antal besök
2 810
Dagar på Hemnet
6

Äntligen en riktig familjevilla på barnvänliga och populära Epadalen. Vi förbereder nu inför marknadsföring av detta välskötta 50- tals hus på ett av Ängelholm mest omtyckta bostadsområde. Väldisponerat boende med fina kvaliteter. Bra umgängesytor både ute och inne. Generöst vardagsrum, matrum och allrum med utgång till flera uteplatser, övertäckt altan och uterum, kök med vita köksluckor och plats för matbord, tre sovrum som kan bli fyra, badrum. Källare med bra förvaringsmöjligheter.

Till detta hus hör en stor och härlig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, gräsmatta och många soltimmar. Här kan du njuta av en insynsskyddad uteplats med gott om plats för gäster. Garage och uppfart med plats att parkera bilen. Nuvarande ägare har tagit väl hand om huset och bott här i många år, men nu är det dags för en ny familj att skapa minnen i huset och sätta sin egen prägel på fastigheten. Huset har ett visst renoveringsbehov och är förbesiktigat.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag så meddelar vi dig när bostaden kommer marknadsföras med tillhörande visningar. Tillträdet kommer inte ske förrän tidigast under sensommaren 2021. Inga förhandsvisningar kommer att ske. Vänligen kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen för mer info.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ängelholm

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.