Rosenhällsgatan 12

Eskilstuna Karta & restider

3 395 000 kr
VillaVilla

Välvårdad 1,5-plansvilla i Snopptorp på hörntomt. Total disponibel yta om ca 220 kvm, varav 85 kvm i källarplan. 153 kvm fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Matsalen som ligger belägen i entréplan kan med enkelhet göras om till ett sovrum. Stort, mysigt uterum som nås via vardagsrummet med härlig utsikt över området. Vardagsrummet som har en fin stavparkett i ek är rymligt och inrymmer en vacker öppen spis med kasset. Takhöjd om ca 2.50 m i entréplanet. Huset har en härlig karaktär med stora sociala ytor. Matsal och vardagsrum i öppen yta. Två badrum ett per plan. Fiberbredband är installerat under 2015. Masterbedroom med öppen spis (ej i bruk) och god förvaring i klädkammaren. Stort, bra arbetskök med plats för ett mindre matsalsbord. Vacker trapp med ekparkett leder upp till det övre planet som idag inrymmer hela fyra sovrum samt ett badrum. Mysig balkong mot baksidan av huset. Yttertaket bytt 2011.
Källarplan med garage, tvättstuga, förråd och snickarbod. Källaren nås från framsidan via garagedörren eller via förrådet intill garaget, det går även att nå källarplanet inifrån huset.

I Snopptorp bor du i ett å-nära läge med närhet till centrum, skola, dagis, kollektivtrafik, matbutiker och gym. I populära Snopptorp finns fina grönområden med lekparker. Här bor du även nära Vilsta fritidsområde med skidbacke, volleybollplan, badplats, vilsta ridskola och upplysta löp/skidspår.

Välkommen hem.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
153 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
801 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
36 492 kr/år
Byggår
1910
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rosenhällsgatan 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 395 000 kr
Driftkostnad
36 492 kr/år

Statistik

7 356
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 39 dagar sedan, den 13 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips