Marvägen 6

Eskön, Gävle kommun Se på karta

6 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
175 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
1 242 m²
Byggår
2019
Energiklass
C
Driftkostnad
33 303 kr/år
Antal besök
1 102

Nu kan vi presentera ett påkostat 2-planshus från 2019 i ett lugnt och naturskönt bostadsområde på trivsamma Eskön. Huset består av hela 6rok varav 4st sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fint och stilrent kök från Marbodal, två badrum som är helkaklade med neutrala färger, högt i tak. Kamin i vardagsrummet som både medför värme och trivsel. Stora vikbara glaspartier om ca 3 meter i bredd ut mot den väl tilltagna altanen som har ett härligt solläge. Härifrån har du havsutsikt. På den övre våningen finns ett inglasat uterum med utsikt mot sjön Hammaren där du har en riktigt bra utsikt mot havet.

Här finns isolerat garage samt carport och förråd. Elbilsladdare är installerad i garaget för dig som har behovet eller att du nu har möjlighet att ta steget att köpa en elbil. Asfalterad uppfart samt stenlagd entrégång. Gräsmatta runt huset samt uteplats som är grusad. Fin gärdesgård har byggts runt tomten. Det finns en 3 kubikstank nedgrävd i gräsmattan för regnvatten som kan vara bra för tex bevattning.

Detta medför att du kan flytta in direkt och börja njuta. Kort promenad ner till en riktigt fin och påkostad båthamn med segelbåtsdjup, möjlighet finns att ta över båtplats om så önskas. (till en årlig kostnad om 6000kr)

Ägarna kan tänka sig att genomföra en bytesaffär med lägenhet inom tull i Stockholm vid rätt läge och adress.

Sammanfattningsvis:
ett påkostat och naturskönt boende för dig som vill lägga fritiden på annat än att renovera. Gott om sovrum och sällskapsytor, rymligt garage samt carport. Möjlighet finns att ta över befintliga lån med förmånlig ränta.

VÄLKOMMEN HEM!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Peter Forsling

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Peter Forsling, SkandiaMäklarna Gävle
070-694 01 32

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.