Evertsbergs skolväg 9

Evertsberg, Älvdalens kommun Se på karta

895 000 kr

1 100 000 kr -19 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
157 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
1 506 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
57 915 kr/år

Ett perfekt hem för den aktive familjen! Här bor du med hockeyrinken bakom huset, gym i gamla skolan på grannfastigheten och med en kort promenad upp till Vasaloppsspåret. Med endast 40 minuter till Kläppen skidanläggning och även närhet till Gopshus, Gesunda, Grönklitt och resten av Sälenfjällen ges unika möjligheter för skidåkning. I området finns fina grusvägar, leder och stigar för cykling, löpning, vandring och endast ca 5 km till en fin badplats.

Bostadshuset erbjuder väl tilltagna ytor och trevlig social planlösning. Kök och vardagsrum ligger i en halvöppen planlösning och med en vacker murad öppenspis i vardagsrummet blir detta husets naturliga samlingspunkt. På entréplan finns också ett stort badrum med bekvämligheter såsom golvvärme, handdukstork och badkar samt två sovrum. En trappa upp finns ytterligare tre sovrum samt en badrum med dusch. Källare med tvättstuga, förrådsutrymmen och garage. Förutom uppvärmning med pellets kan man även elda med ved i vedpanna.
På den väl tilltagna tomten finns stor potential. Stora gräsytor för bus och lek.

Nyligen har skorstenen renoverats och pelletspannan besiktigats och är nu godkänd. Om man önskar köpa huset utan tillbyggnaden så går det att lösa med säljaren som då flyttar utbyggnaden och återställer väggen.

Sammanfattningsvis en trevlig familjevilla i vacker miljö med natur och aktiviteter runt hörnet.

Kontakta mäklare för att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Johan Olsson, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen

Kontakta mäklaren

Lisa Bertilsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
Mäklare Lisa Bertilsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
070-397 00 04