Vikstens backe 16

Fågelbrohöjden, Värmdö Se på karta

9 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
1 411 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2010
Driftkostnad
44 606 kr/år
Antal besök
3 056
Dagar på Hemnet
10

Högt belägen villa som erbjuder ett stilrent och socialt boende med vidsträckt utsikt över Fågelbro Säteri med hästhagar, natur och golfbana. Villan erbjuder generösa sociala ytor med härlig rymd och takhöjd upp till fyra meter där ljuset flödar in genom stora fönsterpartier. Allt är mycket smakfullt med påkostade och enhetliga materialval.
Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och två utgångar till den stora insynsskyddade terrassen med eftermiddag- och kvällssol. Sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga med groventré. Övre plan med stort allrum och ett sovrum med fyra meters takhöjd. Sovrum med klädkammare och utgång till balkong med kvällssol. Stilrent och helkaklat badrum med golvvärme och bastu.
Golvvärme värmer alla golv på nedre plan och på golven ligger ljus ekparkett. Kllinker i båda badrummen, bastu, tvättstuga och hall. Mekanisk frånluftsventilation tillsammans med en effektiv frånluftsvärmepump skapar en behaglig boendemiljö och ger låga driftkostnader.
Önskas ytterligare plats finns möjlighet till utbyggnad. Största tillåtna byggnadsarea för huvudbyggnad är 160 kvm (bottenplan) eller totalt 300 kvm fördelat på 2 plan. Största tillåtna byggnadsarea för uthusbyggnad är 40 kvm.
Terrasserad och skyddad tomt om 1 411 kvm med gräsytor, berghällar, året runt gröna växter och grusbelagda gångar samt uppfart med plats för flera bilar. Trappor och kantsten av granit i samklang med tomtens berghällar. Isolerat garage för en bil och ett hobbyrum samt vind med förvaringsmöjligheter. Trädgårdsredskap och utemöbler placeras med fördel i det separata förrådet. Fin naturmark med blåbär och svamp ansluter direkt till tomten och förstärker det skyddade läget.
Fågelbrohöjden är ett litet och mycket lugnt villaområde på vackra Fågelbrolandet. Infartsbom begränsar trafiken till området och ger en lugn miljö. Här finns villor i en smakfull mix och med gångavstånd till allt vad Fågelbro erbjuder i form av en av Sveriges mest välskötta golfbanor, gym, pool, paddel, tennis, squash, välskött stall med ridhus, flera restauranger, båtklubb och badstrand. Vintertid erbjuder Norrviken möjlighet till skridskoåkning. Inom promenadavstånd nås busshållplats med direktlinje till Slussen. Här finns även en infartsparkering. Bussresan till Slussen tar cirka 45 minuter.
Sammantaget ett boende som erbjuder en attraktiv blandning av natur, friluftsliv och stad.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Värmdö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 28
    apr
    Ons 28 apr kl. 11:00–11:30
    Bokad visning. Anmäl dig till visningen på vår hemsida.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.