Fågelsudd 112

Fågelsudd, Kalmar Karta & restider

VillaVilla

Här finns ett riktigt trevligt alternativ för er som letar efter ert smultronställe - med permanentstandard!

Fågelsudd 112 är ett mycket välskött och trivsamt fritidshus med samma ägare sedan 1986 och som har ett jättefint läge i Fågelsudd endast ett stenkast från Kalmarsund och granne med den härliga naturen som samfälligheten har i området. Huset erbjuder hela 92 kvm boyta fördelat på 6 rok varav hela 4 sovrum! Planlösningen är riktigt välplanerad och har passat ägarna superbra med alla gästande och återkommande besök varje sommar. Vardagsrummet är väl tilltaget och har en delvis öppen planlösning till allrum/TV-rum samt utgång till det inglasade uterummet och altanen som vetter mot söder. I vardagsrum finns även en mysig och värmande kamin som stödjer värmen till de oljefyllda radiatorerna. Vid hallen finns en egen avdelning där husets fyra sovrum ligger på rad och här finns även en extra toalett. Vid entrén finns husets rymliga WC & duschrum med tvättmaskin. Allt är mycket välskött, omhändertaget och praktiskt.

På den välskötta och lagom lummiga trädgården finns praktisk friggebod och vedskjul. Trädgården har fina buskar, träd och blommor och en vacker stenmur är den nya tomtgränsen mot väster. Mot söder gränsar den vackra naturen som en förlängning av tomten. Fastigheten är med i Fågelsudds omtyckta Samfällighetsförening som består av 103 fastigheter varav ca 15 stycken bor permanent i Fågelsudd - läs gärna mer på deras hemsida (www.fagelsudd.se). Föreningen sköter gator, grönområden, badstränder, motionsslinga, utegym mm. Se sista bilderna från gemensamma områden i bildspelet. Båtplatser finns att hyra både med bommar och bojar i mån av tillgång och man har fiskerätt i föreningens vatten.

Fastighetens tomtyta är idag 815 kvm och kommer få större tomtyta med 430 kvm som ger en ny yta på 1 245 kvm! De nya tomtrören finns redan och man väntar bara på att förrättningen ska vinna lga kraft under hösten. Den nya detaljplanen möjliggör att bygga ut huset upp till 180 kvm byggyta - under dokument ser ni planbestämmelserna för detta och förrättningen bekostas av säljare.

Ett riktigt trevligt alternativ för er som älskar att ha naturen och sundet strax utanför dörren. Ett fritidshus där ni antingen nöjer er med storleken om 92 kvm som det är och/eller för er som vill fortsätta att skapa ett ännu större hus på en av Fågelsudds jättefina läge. Till Kalmar är det endast tre mil söder ut. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
92 m²
Tomtarea
815 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fågelsudd 112 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 795 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 523
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 32 dagar sedan, den 19 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips