Hertig eriks väg 8

Fajans/Nyby Gärde, Falkenbergs kommun Se på karta

3 575 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
159 m²
Tomtarea
490 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
27 500 kr/år

Välkomna till Hertig Eriks väg 8, här har ni en rymlig familjevilla på populära Fajans med närhet till centrum, skolor och fina promenadstråk kring Ätran. Villan har renoveringsbehov vilket gör att man kan sätta sin egen prägel på huset.
Villan gränsar mot ett trevligt grönområde på baksidan vilket bjuder in till barnens spring och lek. På framsidan har ni en trevlig uteplats i form av ett altandäck där ni kan sitta och njuta av en god kopp kaffe i solen medans baksidan bjuder på en inbjudande trädgård med fina planterings möjligheter i anslutning till grönområde. Ni har en stor och rymlig carport på framsidan med intilliggande förråd för praktisk förvaring.
Villans entréplan bjuder på kök, ett stort vardagsrum med utgång till altandäck, ett större sovrum samt ett mindre sovrum, badrum, gästtoalett samt groventré/tvättstuga. På övre plan har ni ett större allrum som går att dela av till ännu ett sovrum, duschrum/wc med bastu samt ett sovrum med klädkammare och utgång till balkongen.
Här bor ni med närhet till centrum, vackra promenadstråk kring Ätran och cykelavstånd till Skrea Strand. Närhet till tågstation och E6:an gör det enkelt att pendla till andra städer. I området finns det restauranger, vallarnas lekplats, vallarna friluftsteater, freesbegolfbana och dagligvaruhandel.

Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Kontakta mäklaren

Emil Johansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
Mäklare Emil Johansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
0721-411711