Vallgränd 6

Falsterbo, Vellinge Se på karta

8 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
179 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
759 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
32 449 kr/år
Antal besök
5 691
Dagar på Hemnet
12

LÄCKERT RENOVERAD FAMILJEVILLA MED MODERN TOUCH

Beläget på en lugn återvändsgata i mysiga Falsterbo hittar du denna härliga 1,5-plans villa om 179 kvm. Huset bär få spår av sitt byggår då det under 2007 genomgick en omfattande renovering. Valen man gjorde då känns i allra högsta grad moderna idag. Detaljer såsom spännande fönsterplaceringar, återkommande snickeriarbete i form av infällda hyllor, ljusdetaljer och de synliga stålbjälkarna gör det här huset till ett hem. Tanken och känslan bakom valen skapar en trivsam känsla. Dom synliga stålbalkarna ger lite av en industriell touch. L ä c k e r t !

Det är modernt och genomtänkt. På det nedre planet finns öppna sällskapsytor i form av kök, matplats och vardagsrum samt två sovrum, badrum och tvättrum. På det övre planet finns två rejäla sovrum, allrum och badrum. Ett av sovrummen kan enkelt göras om till två rum om man är i behov av det. Med andra ord, här finns plats för den lilla eller stora familjen.

Garage med plats för två bilar och tillhörande förrådsbyggnad med inredningsbart loft. Goda förutsättningar att skapa ett gästboende/hobbyrum om man så önskar. Stora uthyrningsmöjligheter, inte minst under Falsterbo Horse Show som ligger ett par minuters promenad bort.

Ljuvlig trädgård, grönskade och välskött. Fina stenläggningar, gräsmatta och planteringar. Stort trädäck med plats för både loungemöbler och matmöblemang. Vill man ta skydd från sol eller regn finns ett stort segel att spänna upp över hela eller delar av trädäcket. En plats att njuta! Något som garanterat kommer uppskattas av de yngre familjemedlemmarna är trädkojan som ligger ombonat skyddat, nästan lite hemligt, i trädgården. Utrustad med både el och treglasfönster. Såklart.

Området är barnvänligt, nära skolor och lekplatser. Strand, hav och golfbana är aldrig långt bort när man bor i Falsterbo. Varmt välkomna till Vallgränd 6.

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB