Björkviksvägen 45

Färentuna, Ekerö Se på karta

6 499 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
164 m²
Tomtarea
1 500 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
30 000 kr/år

Ett underbart nyproduktions 1½-planshus från Vallsjöhus i härlig New England stil med stora ljusinsläpp i vardagsrum och kök. Sovrum och bad på ovanvåning. Wc/dusch och gästrum/kontor entréplan. Välj fasadmaterial - trä, puts eller tegel.
Stora möjligheter att själv påverka ytskick, kök mm. se ,www.vallsjohus.se.

På Vallsjöhus har vi kundanpassade hus som specialitet. Med över 45 år i branschen som husleverantörer har vi hjälpt många familjer att nå sin dröm, att få sitt drömhus. Vi bygger kundanpassade hus. För oss är det en självklarhet att allt arbete görs i nära samarbete med våra kunder. Kunden står alltid i fokus hos oss och det är dina önskemål och behov som vi utgår ifrån. Stort eller litet? Traditionellt trähus eller modern funkis? Vi bygger det som just du vill ha. Vår långa erfarenhet inom branschen, vår stora kundkrets och våra nöjda kunder gör oss till ditt självklara val när det gäller husleverantör.

Vallsjöhus erbjuder allt från traditionella hus till modern funkis. Vi sätter också stort värde vid att vara personliga och låta dig styra över val av planlösning och exteriör. Är du ute efter att bygga ett trähus eller en villa med en annan exteriör? Då har du kommit rätt! Vi kan hjälpa dig med det som just du vill ha. Vi utgår alltid från dina önskemål och behov och tillsammans med dig bygger vi ditt hus.

Kök med vita luckor från Ballingslöv och arbetsytor i laminat. Vitvaror i rostfritt från Miele,- kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro. Ekparkett och målade väggar i samtliga rum. Kakelväggar och klinkersgolv i badrum och toalett. Klinkersgolv i entre. Klädvård med klinkersgolv och kakel. Det går även att välja andra hus från Vallsjöhus, se vallsjohus.se

I priset ingår följande, tomt, vatten, avlopp, elanslutning, inflyttningsklart hus, entreprenad, bygglov, kontrollansvarig, byggström, nätanslutning.

Vill du uppleva kvalitén i ett Vallsjöhus är du välkommen att besöka Nybyggets visningshusområde vid Arlanda. Där träffar du Ingemar Karlberg, [email protected], 070-220 61 20, som är trähussäljare på Vallsjöhus. Han kan svara på alla frågor gällande tillval, kvalitet mm. Nybyggets öppettider: Onsdagar kl. 14-19, lördag-söndag kl. 11-16.

Läs mer hos mäklaren
ODEN Fastighetsbyrå