Björkviksvägen 45

Färentuna, Ekerö Se på karta

6 499 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
157 m²
Tomtarea
1 500 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
30 000 kr/år

Ett underbart nyproduktions 1½-planshus från Vallsjöhus i härlig New England stil med stora ljusinsläpp i vardagsrum och kök. Sovrum och bad på ovanvåning. Wc/dusch och gästrum/kontor entréplan. Välj fasadmaterial - trä, puts eller tegel.
Stora möjligheter att själv påverka ytskick, kök mm. se ,www.vallsjohus.se.

På Vallsjöhus har vi kundanpassade hus som specialitet. Med över 50 år i branschen som husleverantörer har vi hjälpt många familjer att nå sin dröm, att få sitt drömhus. Vi bygger kundanpassade hus. För oss är det en självklarhet att allt arbete görs i nära samarbete med våra kunder. Kunden står alltid i fokus hos oss och det är dina önskemål och behov som vi utgår ifrån. Stort eller litet? Traditionellt trähus eller modern funkis? Vi bygger det som just du vill ha. Vår långa erfarenhet inom branschen, vår stora kundkrets och våra nöjda kunder gör oss till ditt självklara val när det gäller husleverantör.

Kök med vita luckor från Ballingslöv och arbetsytor i laminat. Vitvaror i rostfritt från Miele,- kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro. Ekparkett och målade väggar i samtliga rum. Kakelväggar och klinkersgolv i badrum och toalett. Klinkersgolv i entre. Klädvård med klinkersgolv och kakel. Det går även att välja andra hus från Vallsjöhus, se vallsjohus.se

I priset ingår följande, tomt, vatten, avlopp, elanslutning, inflyttningsklart hus, entreprenad, bygglov, kontrollansvarig, byggström, nätanslutning.

V

Läs mer hos mäklaren
ODEN Fastighetsbyrå

Kontakta mäklaren

Anders Illerbrand

ODEN Fastighetsbyrå
0704246624