Källstorp 3

Färgelanda, Färgelanda Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
229 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
1 483 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
52 118 kr/år

Välkommen till Källstorp 3. Nu finns tillfälle att förvärva denna trevliga fastighet i naturskön miljö som också erbjuder en mycket generös boyta - perfekt för den större familjen! Huset har tidigare varit lanthandelsbutik men har på senare år bebotts permanent och har både byggts ut och moderniserats under tidens gång. Här huserar du i genomgående tilltagna rum varpå samtliga fyra sovrum är placerade på ovanvåningen, tre av dem försedda med var sin rymlig klädkammare. I övrigt finns en inglasad veranda samt balkong att tillgå och inte minst erbjuder huset två läckra eldstäder för ökad mysfaktor och komfort.

För den bilintresserade eller hobbyentusiasten finns här mycket goda förhållanden genom dubbelgarage/verkstad men också fördelaktigt carport och en tilltagen uppfart. Därutöver finns ytterligare garage och en fd. "drängstuga" kvar på innergården vilka kan användas som förvaringsutrymmen eller efter behov.

Fastigheten är belägen ca 15 min norr om Färgelanda och ca 7 min från Högsäter centrum. För barnfamiljen råder utmärkta förutsättningar genom hållplats i vägkorsningen varpå skolbuss går till skolorna i både Högsäter, Färgelanda och Uddevalla. I övrigt finner du även Häresjön enbart några minuter härifrån och inte mycket längre bort Sannesjön vilka båda erbjuder både fiske- och badmöjligheter.

Välkomna att boka er på visning!

(Besiktningsprotokoll finner ni under "fakta & dokument" på vår hemsida)

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg