Kvarnvägen 4

Färgelanda, Färgelanda kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
171 m²
Biarea
53 m²
Tomtarea
762 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
51 600 kr/år

Välkommen till Färgelanda och gemytliga Kvarnvägen! På lugn gata ett stenkast ifrån Valboån finner ni denna rymliga 1,5 - plans villa med generösa ytor och plats för den stora familjen.

Den asfalterade uppfarten ger plats för 2 bilar och om så önskas ges även parkeringsmöjlighet i garaget. Väl inne i bostaden möts man av en ljus och rymlig hall med klinkergolv och smarta förvaringslösningar. Köket som renoverades under 2018 går i ljus lantlig stil där den stora köksön bjuder in till umgänge både till vardags och till fest. Från både kök och hall når man sedan vardagsrummet där kamin av täljsten ger hög trivselfaktor! På entréplan finner man senare även ett sovrum, badrum, tvättstuga, förråd samt groventré med utgång till garaget. På husets ovanvåning finner man de resterande 3 sovrummen tillsammans med ytterligare ett badrum samt en större garderob. Är det möjligtvis på denna våning barnen huserar?

Från Kvarnvägen har man nära till det mesta Färgelanda har att erbjuda och inom promenadavstånd nås bland annat centrum, förskola och skola.

Visst låter det intressant? Varmt välkomna att boka er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsbutiken

Kontakta mäklaren

Maria Alexandersson

Bostadsbutiken
Mäklare Maria Alexandersson, Bostadsbutiken
0727292520