Sextettvägen 9

Fasseröd, Uddevalla Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
158 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
824 m²
Byggår
1967

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Sextettvägen 9! Här stiger du in i ett perfekt planerat och hem om 158 mycket välskötta kvadratmeter med bra planlösning, behagliga färgval och härlig atmosfär. 

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör det trevliga, nyrenoverade och moderna köket med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, en trevlig köksö och bänkskiva i laminat. Här finns även tre sovrum och ett öppet, socialt och lättmöblerat vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Badrummet är stilrent, nyligen renoverat och smakfullt med toalett, dusch, kommod, handdukstork, golvvärme och spotlights. Dessutom finns här en liten och fin gästtoalett.

Även utvändigt finns mycket att tycka om – bland annat den trevliga, stora och nybyggda uteplatsen med sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Vidare är husets tomt lättskött, trevlig och välskött med många soltimmar och soldäck.

Bostaden är belägen på Hovhult i Uddevalla – perfekt för dig som söker kombinationen av ett charmigt hus och en oslagbar boendemiljö! I området hittar du bland annat förskola, skola, lekparker, bra kommunikationer och vackra grönområden.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Jessica Nyman

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Jessica Nyman, HusmanHagberg Uddevalla
072-711 33 00