Hönekullegatan 4

Fiskebäck, Göteborg Se på karta

7 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
111 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
702 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
31 806 kr/år
Tomträttsavgäld
17 280 kr/år
Antal besök
11 393
Dagar på Hemnet
10

Trivsamt beläget på lugn gata med mycket bra läge i området inbäddat i grönska. Här finner ni denna generösa och mycket väldisponerade villa om totalt 211 kvm samt uterum om ca. 40kvm.
Fantastiskt ljusinsläpp genom fönster och altandörrar som binder samman utomhus- och innemiljö på ett härligt och harmoniskt sätt. Insynsskyddade soldränkt uteplats med pool.

Härlig lummig trädgårdstomt med plana gräsytor som inbjuder till lek och spel inramade av buskar, träd och häckar. Här bor ni i en synnerligen trivsam och väldisponerad villa med källare om totalt ca. 211 kvm fördelad på 6 rok varav 4-5 sovrum till det en ljust och rymligt uterum om ca. 40kvm. Stilfullt kök med köksö och dubbla diskmaskiner samt fin matplats som inbjuder till social samvaro. Härligt vardagsrum som badar i ljus från stora fönsterpartier. Entréplanet erbjuder även en välkomnande huvudentré med fina avhängningsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finner ni en smakfullt renoverad gäst-wc samt ett helkaklat badrum med badkar och dusch. Här finner ni även tre rymliga sovrum som är samlade i nära anslutning till varandra. Entréplanets generöst uterum används året runt och erbjuder en generös takhöjd och underbart ljusinsläpp, en härlig plats att samla familj och vänner. Härifrån når ni även ut på det soldränkta altandäcket med pool och en plats för utekök under tak.

I sluttningsvåningen möts ni av ett generöst allrum i vinkel med braskamin som skänker värme ljus och borgar för mysiga höstkvällar. Allrummet kan vid behov lätt delas för ytterligare ett eller fler sovrum. Vidare når ni ett rymligt rum som idag disponeras som sovrum. Här erbjuds även en generös nyrenoverad tvättstuga med fina arbetsytor och bekväm golvvärme. Vidare når ni ett smakfullt och rymligt badrum i sober färgskala med snyggt ovalt badkar samt separat dusch bakom glasvägg.
Källaren erbjuder även pannrum samt fina förvaringsmöjligheter samt separat entré.

Fina parkeringsmöjligheter med garage samt för fem bilar på uppfarten. Här bor ni med mycket fint läge i ett lugnt och väletablerat villaområde och bekvämt avstånd till förskolor, skolor och kommunikationer.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 2
    mar
    Tis 2 mar kl. 16:30–17:30
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.