Norra Backa 122

Fjällbacka, Tanums kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
996 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
47 128 kr/år

Denna arkitektritade fastighet är belägen vid Fjällbacka Golfbanas östra ända och ca 3 km från själva samhället med vägen som slingrar sig längs Anråsälven genom ett lummigt skogsparti.

Fastigheten är ritad av Sture Johansson och byggd av den ursprunglige exploatören. Arkitekten ritade här ett villa- betonat fritidshus. Villa/ helårsboende eller ett fantastiskt fritidshus - ditt val!
På en lummig och smått kuperad trädgårdstomt på nästan 1000kvm (996) är huset uppfört. På fastigheten finns även en gäststuga/hobby - förråd samt ett växthus/vinterträdgård med egen uteplats.

Huvudbyggnaden har 6 rum/3 sovrum - fördelat på två stora och ett mindre sovrum, samt badrum med tvätt/torktumlare. Delvis kaklat. Kök med stor matplats samt en fantastisk vinkällare (kan användas som sov eller mysrum alternativt). Öppen spis vid matplatsen. Stora öppna glasytor i matsalen mot uteplats och trädgård, som släpper in vackert ljus. Huset har ett högt läge och fin utsikt.

Stort vardagsrum med öppen spis och utgång altanen syd-väst läge. Stora glasytor mot altan och trädgård. Badrummet renoverades 2019 och försågs med ny inredning samt dubbla tvättställ, ny tvättmaskin och torktumlare. Köket blev också bytt 2019 med ny skåpinredning. Induktionshäll. Tillbygge av separat hall vid samma tillfälle. Nya dörrar med elektroniskt låssystem på hela fastigheten.

Arkitekten har skapat ett hus med stor volym och härligt luftig känsla genom att lägga en limträbalk genom hela huset och lyft till ryggås i huset.

På väg till fastigheten från Fjällbacka centrum ligger en mindre privat båthamn med eventuell möjlighet till hyra av båtplats. I närområdet ligger även Fjällbackas fina golfbana.

Detta är en fastighet som bör besökas, varm välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman tfn. 0727 33 90 91

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Joacim Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Joacim Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 91