Kyrkvaktarvägen 3

Fjällsta, Bräcke Karta & restider

925 000 kr

975 000 kr -5%

VillaVilla

Välkommen till Fjällsta en naturskön by med närhet till Sundsjön och långgrund badstrand. Villan har under senare år genomgått större renoveringar b.la nya enhetliga ytskikt på entréplanet, nya 3-glas fönster, renoverat kök, badrum och tvättstuga. Fantastisk altan med soligt läge och dubbelgaraget.

Här villan för dig som bara vill flytta in, det mesta är renoverat och ytskikten är ljusa och enhetliga som passar de flesta. Rymlig planlösning med rum för den stora familjen, här erbjuds 5 sovrum och trevliga sällskapsutrymmen. Köket är öppet och ljust med nyare luckor och delvis ny maskinell utrustning. Trevlig köksö som delar av kök mot matplats, här finns utrymme för långbord där släkt och vänner gärna samlas, när mörkret kryper myser du framför braskaminen. Från köket har du utgång till en alldeles fantastiskt altan som sträcker sig längs med hela huset. Här njuter du av solen hela dagen och kvällen.

På entréplanet finns också ett renoverat badrum från 2010, tvättstuga och en mindre toalett samtliga ytskikt är i sobra och harmoniska färger. 3 sovrum och gott om klädförvaring finns också, allt för att underlätta familjelivet. Övervåningen är helt fantastisk med härlig rymd tack vare taket som sträcker sig ända upp till nock, två sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till en inbyggd balkong med fin utsikt mot sjön.

Här bor ni i en trivsam byggd där ni har närhet till Sundsjön med badstrand och liten båthamn. Här kan ni aktivera er med bärplockning, ridning, skoteråkning och fiske. Till Gällö åker ni på 10 minuter och där finns grundskola, mataffär, grundskola, tandläkare och distriktssjukvård. På vägen passerar ni Mickelbacken om ni vill åka lite utförsåkning. Pilgrimstad ligger 15 min bort mot Östersund och erbjuder också förskola och skola. I Fjällsta passerar landsortsbussar till Östersund och Gällö.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
157 m²
Biarea
58 m²
Tomtarea
1 021 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
34 837 kr/år
Byggår
1978
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kyrkvaktarvägen 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
925 000 kr
Driftkostnad
34 837 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 626
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 106 dagar sedan, den 2 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips