Torstuna Korsbacken 27

Fjärdhundra, Enköpings kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 300 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
1 249 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Energiklass
B

-Energisnålt boende där du kan minimera kostnaderna
-Ingen fastighetskatt 11 år framöver med detta hus byggt 2019
-Fint besiktningsprotokoll
-Lättskött tomt på 1 249 kvm, med trevlig altan
-Garage

Varmt välkomna till denna trevliga fastighet i fantastiskt mysiga Torstuna Korsbacken. Detta område ger verkligen barnen i Bullerbykänsla med en fantastiskt utsikt mot åkrar. Här bor du på landet med trivsam bykänsla.

Torstuna Korsbacken 27 och denna egenritade villa i två plan från 2019 erbjuder både charm och hela 180 kvadratmeter boarea. Först välkomnas du här in i en rymlig hall med klinker och plats för den förvaring du kan tänka dig. Till höger finner du bostadens första badrum med dusch. Hela bottenvåningen har givetvis golvvärme. Vidare in i bostaden finner vi tvättstuga med bra arbetsyta och gott om förvaring. Tvättstugan är utrustad med en kombimaskin och tvättho. Från tvättstugan leds vi vidare in i bostadens uppvärmda garage och därefter pannrummet med plats för förvaring. På bottenplan finns det trevliga vardagsrummet med stora fönster och glasade dörrar som leder dig ut på husets altan. Baksidan av fastigheten erbjuder utöver lite trädgård, insynsskydd i form av den berghäll som finns. Väl inne i huset igen når vi från bostadens vardagsrum det lantliga köket. Köket har snygg lantlig stil och är från varumärket Epoq och här har du samtliga bekvämligheter du kan tänka dig. Här finner du utöver de goda förvaringsmöjligheterna även bra arbetsyta, fullstor kyl-och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin.
På våning två finner vi allrum med utsikt mot berget, två mindre sovrum, ett större sovrum med inbyggd klädkammare och till sist bostadens andra badrum med badkar.

Behöver du hjälp med finansieringen? Vi har kontakterna och hjälper dig!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkomna hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Emmalouise Wendin Löwgren

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Emmalouise Wendin Löwgren, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0767770201
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas