Skogsstigen 4

Floby, Falköpings kommun Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
103 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
957 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
48 329 kr/år

Välkommen till en trivsam villa i barnvänligt område i utkanten av Floby. Ett perfekt läge på lugn återvändsgata med trädgård som på baksidan angränsar till naturområde! Villan är väl omhändertagen av endast två olika ägare sedan byggåret 1974. Under senare år har flera större investeringar utförts så som nyare plåttak (2008), luft/vattenvärmepump från 2020 samt installation av fiber.

Stig in i hallen som erbjuder ett ljust första intryck med dekorativ spaljé som avgränsar entrén från trappan, det rikliga ljusinsläpp kommer från ett vackert fönsterpartiet i generös storlek. Kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra vilket ger en trevlig, social planlösning, i anslutning finns även utgång till baksidans överbyggda altan. De tre sovrummen är samtliga belägna i entréplan, här finns även ett badrum. Källarplanet välkomnar med en mysig gillestuga med öppen spis att tända en värmande brasa i. Ett gästrum ger plats för övernattande familj och vänner, eller kanske nyttjas detta rum bäst som hemmakontor? I detta plan finns även tvättstuga, bastu, toalett och gott om förvaringsutrymmen. På fastigheten finns även vidbyggt garage i generös storlek.

Floby är ett trevligt, familjevänligt samhälle med bl.a. förskola, skola (f-9), mataffär, restauranger, utomhusbad och tågstation belägen längs Västra Stambanan, perfekt för pendling till exempelvis Falköping, Skövde och Göteborg. Villan är förbesiktigad och försäkrad mot ev. dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas