Fogdaröd 204

Fogdaröd, Höör Se på karta

4 650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
175 m²
Biarea
39 m²
Tomtarea
5 562 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
39 267 kr/år
Antal besök
2 755
Dagar på Hemnet
2

Följ en slingrande grusväg förbi beteshagar, åkerfält och grönskande lövskog. Mjukt inbäddad längs med stengärden finns denna ljuvliga 1½-plansvilla i klassisk karaktär med härlig atmosfär på ett avskilt och samtidigt centralt läge till Höörs tätort - äntligen är Fogdaröd 204 här för att förverkliga nästa ägares livsresa!

Denna friliggande villan anno 1909 har stora sociala ytor, interiört såväl som exteriört, vardagsrum och kök i öppen planlösning, punsch veranda. Med omsorg och en varsam hand har fastigheten genomgått en omfattande förvandling under 2000 talet. Då har större omfattande arbeten bestått av bland annat, takbyte, inredning av övre plan med bland annat 4 sovrum, kök och helkaklat badrumsrenovering. Tillika har en tillbyggnad av både tvättstuga och entré, altankonstruktion blivit utfört, vilket har skapat både det exteriöra uttrycket och funktionaliteten till något i särklass.
I anslutning till villan finns en härlig parkliknande tomt om ca 5500 kvm som delvis består av flera terrasser och även av en insynsskyddade skogsdunge. Här finns lugnet eller bara njuta av gott om plats för er med krav på livskvalitet.
"Villa Fogdaröd" lämpar sig väl för den som drömmer om ett stressfritt liv på naturskönt cityläge med gång och cykelavstånd till Höörs tätort med dess service utbud, skolor och tågstation till Öresundsregionen.

Missa inte filmen över fastigheten!
Se länk nedan

https://vimeo.com/561781460

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Mellanskåne

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.