Nyproduktion

Häggvägen 11A

Fornudden, Tyresö Se på karta

8 775 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
171 m²
Tomtarea
901 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

På denna trevliga skafttomt med soligt syd/sydväst läge kommer en ståtlig och påkostad villa Optimal 171 från LB hus att föras upp. Som köpare kan du fortfarande påverka tillvalen. För att veta mer om tillval och produktion kontakta Pernilla Bennet på LB Hus 070-263 77 97 [email protected]

Perfekt läge i ett lummigt och barnvänligt villakvarter med flertalet skolor och härliga Dreviken inom bekvämt räckhåll, kommer denna påkostade och välplanerade villa, som med sina fem sovrum och 171kvm rymmer den stora familjen att uppföras. Öppen och luftig planlösning med mycket ljusinsläpp, genomtänkt förvaring, generösa sällskapsytor och smakfulla materialval. Kvalitetskök från Marbodal med vitvaror från Siemens, helkaklade badrum och vattenburen värme. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett i alla torra utrymmen. Huset har utrustats med tillval för ca 100.000kr, bestående av uppgraderade fönsterpaket och ryggåstak i vardagsrum.

Entréplan:
Inbjudande och rymlig entré . Ytan närmast ytterdörren är dessutom belagd med klinkergolv. Garderob och hatthylla.

Marbodalkök med generösa arbetsytor på köksbänkar och gott om förvaring. Utrustat med vitvaror från Siemens fullhöjds kyl och frys, spishäll, ugn, spisfläkt och mikrovågsugn. En öppen och luftig planlösning till matplats och vardagsrum. Vackra fönsterpartier. Köksö finns som tillval och är inte inräknat i priset.

Vardagsrummet är stort och luftigt och bjuder på en spännande och flerxibel planlösning i vinkel ut mot uteplats. Det går att välja till ytterligare ett sovrum här. (se planlösning)

Trivsamt och rofyllt Master bedroom.

Helkaklat badrum med dusch, wc och handfat.

Tvättstuga/groventré med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Praktiskt med disko med förvaring under och arbetsbänk i laminat. Här finns också frånluftsvärmepump från Nibe.

Övre plan:
En trappa upp möts du av ett stort och härligt allrum, tre generösa sovrum med takfönster och ett påkostat helkaklat badrum med både dusch och badkar. I badrummet finns komfortvärme och handdukstork.

Frånluftsvärmepumpen är kopplad till vattenburen golvvärme på entreplan och vattenburna radiatorer på övre plan.

Anslutningsavgift till fiber tillkommer. Huset är förberett för fiber.

Fasadpanelen fabriksgrundas 2 gånger med Alcro Bestå. Ändträn oljas.

Tomten grovplaneras. För pris för anläggning av trädgård och gräsmatta kontakta Pernilla Bennet på LB Hus 070-263 77 97 [email protected]

Det här ingår:
Platta på mark med vattenburen golvvärme ingår
Sprängning och övriga markarbeten ingår i kalkylen, det är en uppskattning och kan variera beroende på placering av hus med mera.
Helkaklade badrum (kakel och klinkers väljs via vår samarbetspartner Kakelspecialisten, och ingår med 300 kr/kvm)
Ryggåstak i vinkeln med generösa fönsterpartier
Parkett, ek 13 mm i alla torra utrymmen.
Ingipsade smygar med fönsterbänkar i granit (mörkgrå)
Duschvägg (rak eller böjd), samt en kommod från Marbodal i ena badrummet, i det andra badrummet ingår tvättställ, wc-stol, samt tvättställsblandare och duschblandare.
Klinkers i entrén
2,50 m i takhöjd på entrévåningen (förutom vinkeln där det är öppet upp till nock), 2,40 m på övervåningen i takhöjd
5 hela sovrum, med möjlighet till ett 6:e sovrum (tillval)
Fina takfönster ingår på övervåningen
Läs mer om huset här https://www.lbhus.se/vara-hus/lb-optimal-171/

Fastigheten håller på att styckas och tomtarean blir ca 901 kvm efter att styckningen vunnit laga kraft. Storleken på tomten kan komma att ändras något.

Samtliga bilder i presentationen är arkivbilder och avvikelser förekommer.

Planerad inflytt kan ske hösten 2022.

Länk till 3D-visning: http://dicf5zj9gve3k.cloudfront.net/

Fastighetsmäklaren upprättar endast köpekontrakt på den än så länge obebyggda tomten. Separat entreprenadavtal för husproduktion tecknas med LB-Hus. Se bilagd offert från LB-Hus.

Läs mer om bostaden