Byvägen 21

Forsbacka, Gävle Se på karta

3 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
1 824 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1976
Energiklass
D
Driftkostnad
39 300 kr/år
Antal besök
8 596
Dagar på Hemnet
30

Varmt välkommen till Byvägen och detta fantastiska och barnvänliga villaområde med bullerbykänsla och Storsjön endast ett stenkast bort.

Här möts du av ett väl tilltaget 1 1/2-planshus i välhållet skick med stora sällskapsytor för familj och vänner att trivas i. Köket med en storlek, som sällan skådats bereder plats för arbetsvänliga ytor, stort middagsbord, en mysig eldstad och vacker vedspis. Kökets utrustning består av gas- och elspis, fullstor kyl, diskmaskin, ugn i arbetshöjd och dubbla diskhoar. I tillägg finns ett fantastiskt skafferi och bra förvaringsutrymmen. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med plats för stor soffa samt annan önskad möblering, ett sovrum/gästrum, en väl tilltagen hall, ett badrum som renoverats i början av 2000-talet samt en groventré med tvättstuga. Övervåningen erbjuder ett stort och socialt allrum med en braskamin, tre sovrum i varende storlekar och ett badrum med badkar, dusch och wc som renoverats 2012. Vidare finns ett garage/förrådsbyggnad, som med relativt enkla medel kan inredas som gästhus eller dylikt. Huset värms upp genom bergvärme som installerades 2006. Se flik "renoveringar" för gjorda renoveringar.

Läget på lugna och trevliga Byvägen kan inte bli bättre. Den tillhörande tomten om 1824 kvadratmeter erbjuder fina möjligheter till odling, lek och sociala aktiviteter. Här bor du med promenadavstånd till kommunikationer och inom ett bekvämt bilavstånd till Gävle, Valbo och Sandviken. Sommarvatten från Storsjön finns tillgängligt för bevattning och dylikt. Perfekt för er som ställer höga krav på boendemiljön!

Forsbacka är känt för det gamla järnverket, som idag till stora delar är nedlagt. Här kan du strosa runt i härlig och idyllisk bruksmiljö. Du bor ett stenkast från Storsjön, som är Forsbackas största tillgång med trevliga badstränder, båtplats, mysiga promenadstråk, bra fiske och skridskoåkning. För den idrottsintresserade finns Forsbacka IK. Klubben är väl etablerad i handboll, fotboll, innebandy och bandy. Utomhusarenan (Mariehov) med bandy och fotbollsplan är välskött och har ett relativt nybyggt utomhusgym för alla Forsbackabor. Intill Mariehov finns ett elljusspår som under vintertid bereds till skidspår. I Forsbacka finns förskola, skola, matbutik och den populära restaurangen Robin Hood.

Klicka på länken för att se bostadsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=9GMxeiUUtX8

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle