Visans väg 12

Forssa, Borlänge Karta & restider

1 695 000 kr
VillaVilla

I ÖVRE FORSSA, på lugn etablerad villagata, ligger detta kedjehus om 101 kvm med eget garage på uppfarten och trädgård i lättskött storlek och utförande. Bostaden är trevligt planerad och samtliga sex rum, varav tre idag är sovrum, är väl tilltagna till ytan. Förändrings- och förbättringspotentialen är stor för den familj som önskar öppnare planlösning än den nuvarande, mellan kök och vardagsrum. Likaså finns möjlighet till fler sovrum på nedervåningen. Detta kan bli en riktigt bra familjebostad endast tio minuter från Borlänges centrala delar. Affär, skola, barnomsorg och kommunikationer finns i närområdet.

ENTRÉPLANET bjuder på en mycket rymlig hall med trappa ner till källarplanet samt renoverat badrum med dusch, kommod och våtrumstapet, i anslutning till entrén.
Till höger, med fönster mot trädgården på baksidan, ligger de tre sovrummen i rad. Två av dem har nya tapeter och är utrustade med en garderob. Det tredje, master bedroom, har fyra garderober samt tapetserade väggar. På golven ligger laminat, bortsett från master bedroom, som har plastmatta.

Vardagsrummet, längst in, håller bra storlek och har utgång till den stenlagda altanen mot framsidan. Vägg i vägg ligger köket. Det är stort och luftigt med en matplats som rymmer många. Väggarna är tapetserade och ljusgrå luckor matchas mot grå/svart kakel ovan diskbänken. Fönstren vetter mot framsidans grönska och fruktträd.

EN TRAPPA NER väntar en stor gillestuga, perfekt för teve-mys, tonårs-häng eller kanske jobb i hemmakontor. För övrigt finns två rum som idag nyttjas som verkstad och förrådsutrymmen men självklart kan förvandlas till sovrum om så önskas. Fler förvaringsmöjligheter finns i klädkammare. Stor tvättstuga med angränsande torkrum/dusch med golvvärme, gör tvätt- och strykhanteringen smidig och lätt. Wc-rum finns.

Förråd för trädgårdsverktyg och dylikt finns ute i garagebyggnaden.

Välkommen till ett trevligt hus med stor potential i populärt område!

RENOVERINGAR
2019 Ny kyl/frys.
2018 Takbyte.
2017 Installation av fiber.
2012 Tapetsering och laminat golv.
2005 Nya fönster.
2000 Badrum renoverat på entrévåning och källarvåning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
101 m²
Biarea
101 m²
Tomtarea
512 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
36 381 kr/år
Byggår
1973
Räkna på boendet

Kontakta mäklaren

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Visans väg 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Driftkostnad
36 381 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

4 907
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 42 dagar sedan, den 8 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips