Bintjevägen 12

Forssjö, Katrineholms kommun Se på karta

4 650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
175 m²
Tomtarea
729 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
28 884 kr/år

Där trevliga villakvarter möter det klarblå vattnet presenterar vi med glädje detta fantastiska hus om 175 smakfullt inredda kvadratmeter. Här finns alla önskvärda attribut som ett modern hem kan erbjuda där det estetiska är i perfekt symbios med det funktionella. Sällskapsytor samspelar trevligt med de praktiska ytorna så som sovrum och badrum på vardera plan. Detta ackompanjeras självklart av ett smakfullt inrett kök med full utrustad maskinpark och praktisk köksö. Kök och vardagsrum blir en central del med sin sociala anslutning och inbjuder verkligen till sammankomster och middagshäng med familj och vänner. På ovanvåningen finner vi ytterligare ett allrum varifrån vi når den stora härliga takterrassen med plats för möblemang och växter. Lägg därtill tre utmärkta sovrum varav det ena har ett dressing room i anslutning. Här på Binjevägen är Forsjösjön ständigt närvarande där man kan åtnjuta sjöns glittrande vatten både från köket och takterrassen. Andra värdefaktorer som lockar är de låga driftkostnaderna man har tack vare att bergvärmepump finns installerat samt vattenburen golvvärme på båda plan.

I detta nya bostadsområde bor du med med gångavstånd till badplats och allt vad närheten till sjön innebär. Bara ett stenkast från huset håller just nu en förskola på att byggas.
Detaljplanen för området medger att brygga för de boendes båtar kan byggas nere vid gatans slut. För naturälskaren är du här omgärdad av vacker skog som är gjord för motion och rekreation och när snön faller så är det inte långt till Spökbacken med sina fyra nedfarter. Här finns ett nytt utegym invid det populära elljusspåret och strax utanför Forssjö finns, mycket populära MTB- leder. En av de längre lederna passerar Forssjö så enklare än så blir det inte att ta sig sig ut på cykeln.
Det är inte svårt att förstå att detta kan bli en plats att kalla sitt hem. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Norrköping

Kontakta mäklaren

Emma Ivinger

Våningen & Villan Norrköping
Mäklare Emma  Ivinger, Våningen & Villan Norrköping
0707-18 06 32