Ragnars Gärde A

Forssjö, Katrineholm Karta & restider

3 375 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

SjötorpsHus är en lokal bostadsutvecklare som med Katrineholm som bas arbetar och verkar i hela Mälardalen. Idag har SjötorpsHus ca 75 anställda och omsätter årligen ca 210 miljoner. SjötorpsHus skapar och bygger bostäder i trä och lösvirke till ett fast pris på totalentreprenad. Till området Ragnars Gärde i Forssjö har SjötorpsHus ritat fram ett yteffektivt hus i modern stil som passar mycket bra i den underbara miljö som området erbjuder.

Villa Askö, en välplanerad villa på ca 130 kvadratmeter med hela 4 sovrum ger plats för hela familjen att trivas i. Huset är ett idealiskt boende för den aktiva familjen, med en separat barn/tonårsavdelning där det finns ett eget allrum. Huset erbjuder bra med förvaringsutrymmen, både i form av två klädkammare och en rymlig klädvårdsdel. Det största sovrummet har tillgång till såväl eget badrum som egen klädkammare. Köket ligger centralt i huset och i direkt anslutning till det sociala vardagsrummet. I anslutning till köket finns utrymme för ett rejält matbord där både familjen och vännerna kan samlas. Det stora fönstren i vardagsrummet med utsikt över sjön och parkmark skapar ljus och atmosfär samt inbjuder till avslappnad samvaro.

Om detta exempelhus inte passar dig och din familj så finns alla förutsättningar för att komma med egna förslag och arbeta fram ett alternativ tillsammans med entreprenören

Ta chansen att förvärva en tomt med sjönära läge endast sju km utanför Katrineholm. Forssjö erbjuder den bästa kombinationen mellan livet på landet och närheten till staden. Området kommer i framtiden kunna erbjuda både bad samt båtplatsmöjlighet! I Forssjö finns förskola/skola upp till åk 6.

Om du är intresserad av tomten, tveka inte på att höra av dig med frågor och funderingar. Försäljning kommer lyda under "först till kvarn" principen.

Läs mer om Ragnars Gärde och Forssjö på https://ragnarsgarde.se

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
128,6 m²
Tomtarea
808 m² tomt
Antal rum
6 rum
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ragnars Gärde A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 375 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 298
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 95 dagar sedan, den 19 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips