Borekullavägen 100

Frillesås, Kungsbacka Se på karta

4 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
128 m²
Tomtarea
1 405 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
43 130 kr/år
Antal besök
8 176
Dagar på Hemnet
8

På lantligt läge med en underbart lummig trädgård står denna charmiga bostad från 1935 till försäljning. De tidstypiska attributen samspelar tillsammans med moderna inslag vilket skapar ett familjehem att trivas i för nästkommande köpare. Bostaden disponeras över stora sociala ytor på entréplan med bland annat matsal med öppen spis, salong med plats för sittgrupp och tillbyggt vardagsrum med kamin. På entréplan erbjuds även ett hemtrevligt kök, modernt badrum med tvättstuga samt allrum som enkelt kan omvandlas till ett sovrum. På övre plan erbjuds ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett allrum som med små medel omvandlas till sovrum med intilliggande klädkammare.

Trädgården är unik i sitt slag med vackra planteringar samt flertalet altaner och uteplatser. Här står ett vackert rött växthus med plats för sittgrupp. Här erbjuds stora möjligheter för den trädgårdsintresserade vilket tillsammans med den anlagda dammen skapar en rofylld oas att trivas i under årets varmaste månader. På tomten står även en isolerad förrådsbyggnad, vinterbonad gäststuga som enkelt kan omvandlas till kontor samt äldre förrådsbyggnad som eventuellt hade kunnat byggas om till ett garage.

Frillesås är en mysig liten tätort i Kungsbacka kommun med stort utbud av bekvämligheter och service. På sommaren lockar Frillesås badvikar och klippor många semesterfirande stadsbor för svalkande dopp i havet och förutom härliga badplatser erbjuder Frillesås centrum flera butiker, restauranger samt daglig service. Bra busskommunikationer tar er in till Kungsbacka och pendeltåget från Åsa tar er snabbt och enkelt till såväl norr som söder. Frillesås är en trivsamt växande och naturnära ort.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Visningstider

 • 20
  jun
  Imorgon kl. 13:00–15:45
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
 • 21
  jun
  Mån 21 jun kl. 16:30–17:30
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.