Fagerviks Strandväg 31

Frillesås, Kungsbacka Se på karta

4 250 000 kr

4 725 000 kr -10%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
156 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
1 254 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
25 112 kr/år

Lycka är att kunna ta på sig badrocken och med några steg från sitt hus kunna njuta av ett dopp i havet. Ännu bättre är det att kunna ha sin båt på ungefär samma avstånd och ta en tur till Brattön eller Nordsten.

Nu har du möjlighet att förvärva denna 1½-plansvilla på stor, härlig tomt med badrocksavstånd till Fagerviken och Espenäs småbåtshamn! Huset är utbyggt vilket erbjuder spännande lösningar som t.ex vardagsrum i etage och du har möjlighet att bygga ut ytterligare upp till 250 kvm. Utbyggnaden gjordes även för att få den härliga havsutsikten mot Fagerviken.

På fastigheten erbjuds även garage (ca 17 kvm) och två gästhus. Perfekt vid besök från nära och kära. Interiört erbjuds två till tre sovrum med goda möjligheter att sätta upp en vägg för att få ytterligare ett sovrum. Sociala ytor finns det gott om: Ett allrum och ett vardagsrum på första plan och på övre plan - ännu ett allrum. Härifrån har du utgång till balkong med vy mot havet. Från hemmet ges cykelavstånd till Frillesås centrum och barnomsorg.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kungsbacka