Hagvägen 5-7

Fristad, Borås Se på karta

3 885 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138,8 m²
Tomtarea
500 m²
Driftkostnad
21 000 kr/år

Nu har du möjlighet att bygga din villa i trevliga Fristad Parkstad! Fastigheten ligger med ett naturnära läge med gångavstånd till både sjön Ärtingen och Öresjö där man kan bada från både brygga och strand. Angränsande bebyggelse utgörs i huvudsak av friliggande villor och radhus. Till samtliga bostäder ingår solceller på taken!
Området har stora öppna ytor med låg bebyggelse och grön karaktär, här finns flera lekplatser och fotbollsplaner i den omedelbara närheten. I Fristad Parkstad finns flera förskolor samt låg- och mellanstadie i form av Asklandaskolan.
I Fristad centrum som ligger ca 1,5 km från planområdet finns bl.a. mataffärer, restauranger och annan kommersiell service.
Planområdet har många kopplingar med gång- och cykelbana till angränsande områden. Närmaste busshållplatsen är Hedagården som är belägen ca 275 meter från fastigheten.

På denna tomten rekommenderar vi ett First Choice 2.0 Classic, ett välplanerat och stilfullt hus för mindre tomter. Huset har ett rejält kök och vardagsrum tillsammans i en öppen och ljus planlösning. Tack vare att det är ett tvåplanshus, är det fullhöjd i alla delar av det övre planet, vilket ger mycket rymliga sovrum. Huset har en funktionell tvättstuga med plats för förvaring.
Ni som köpare har såklart möjlighet att välja ett annat hus som passar era behov och er smak bättre. Vid intresse och frågor går det även bra att kontakta Fredrik Palm på HusArvid, tel. 0735-22 90 99.

Välkomna till Fristad Parkstad!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås