Ängsstigen 8

Frösön, Östersunds kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
158 m²
Tomtarea
1 488 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
38 339 kr/år

Välkomna till denna friliggande villa med attraktivt läge på återvändsgata mot skogsområde. Här kan familj och vänner umgås på den härliga altanen med trivsamt solläge och barnen leker säkert på den stora tomten och de närliggande almmänna markerna.

Bostadshuset erbjuder rymligt kök med plats för stort matbord vid fönster mot entrésidan. Ljusa köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Från kök ingång till tvättstuga med bra arbetsytor och groventré mot altan och trädgårdstomten. Vardagsrum med plast för både släkt och vänner med utgång till den härliga altanen som rymmer både matgrupp, lungemäbler och solstolar. Entréplanet har även två sovrum, badrum med badkar samt hall med bra utrsymme för ytterkläder. Övre plan har förnärvarande två sovrum och möjligheten till allrum där familjen kan umgås och barnen kan använda som spelrum. Badrum, färdigställt 2022, som har klinker, kaklade väggar och utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Mycket användbart garage som har betongplatta och stor förrådsdel på vinden.

Här bor ni i trivsam lugn miljö bland en hel del barnfamijer i tryggt område. Här är det bara att hoppa på den populära motionsrundan runt Frösösberget där ni får en fantasisk utsikt över Jämtlandsfjällen. På Bergsgatan pågår arbetet med en cykelväg mot Östersunds centrum. Bra bussförbindelser med stadsbussarna.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55