Costa del Sol

Fuengirola, Spanien

2 300 000 euro
VillaVilla

Detta moderna utvecklings område byggs för att överträffa alla dina förväntningar. Det har utformats för att tillfredsställa den mest selektiva köparen och erbjuder exklusiva semesterstilboenden.
Denna exklusiva Costa del Sol byggnation består av lyxiga lägenheter och takvåningar i ett högt söderläge bara 450 meter från stranden med panoramautsikt över havet.
När du kommer in i den lyxiga dubbelhöjdsentrén belyser naturljuset upp inredningen där du väntar på panoramahissen som tar dig till någon av 2 eller 3 rumslägenheterna. Vissa utvalda takvåningar har upp till fyra sovrum med privat jacuzzi med utsikt över Medelhavet.
Varje lägenhet kommer att utrustas med högsta kvalitén av material & inredning, exklusivt utrustat kök med de bästa vitvarorna. Dom stora fönsterna överröser utrymmen med ljus medans väggarna ger en aldrig tidigare skådad garanti för ljudisolering och värmeisolering. Varje lägenhet och takvåning har två av de viktigaste egenskaperna för fastigheter på Costa del Sol, överflöd av naturligt ljus och hisnande havsutsikt.
Men vad som gör denna Costa del Sol utveckling till en av de bästa säljarna är platsen. Beläget mellan två stora Costa del Sol städer Benalmadena och Fuengirola, erbjuder detta gated community dig en permanent eller semesterbostad med ett utbud av alla lyxiga bekvämligheter. Om du letar efter en plats på Costa del Sol för att njuta av livskvalitet, har du allt utanför din tröskel. Miljön främjar avslappning och vila men du har även sportsklubb, infinity pooler, bubbelpooler och ett toppmodernt Spa Center. De många sportaktiviteterna inkluderar padel och tennisbanor, en inomhuspool och ett fantastiskt gym. En av de tre restaurangerna på plats har Michelin stjärna. Baren på taket med infinity pool är en utmärkt plats för alla tillfällen.
Ett gratis tåg kör boende runt orten 365 dagar om året och stannar vid stranden, affärer och hotellet. Ref.: MPN298

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
873 m²
Tomtarea
1 453 m² tomt
Antal rum
6 rum

Statistik

482
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 164 dagar sedan, den 12 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips