Nyproduktion

Stackmolnsvägen 35

Fullerö, Uppsala kommun Se på karta

6 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
993 m²
Byggår
2022
Nyproduktion

Mitt emellan stad och landsbygd, med bra pendlarläge, hittar du den nya växande stadsdelen Fullerö. Här planeras ett nytt bostadsområde med både flyttklara hus och tomter med bygglovsbeviljade Smart 150.

I Fullerö får du det bästa av två världar - dels kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten. Fullerö har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med nära till såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.

Huset passar utmärkt för en större barnfamilj som vill leva villalivet fullt ut och inte tumma på vare sig utrymme eller bekvämlighet. Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. På övre plan finns fyra generösa sovrum samt badrum.

Planlösningen är förutbestämd men du har möjlighet att påverka andra delar av interiören och sätta din egen prägel på ditt hem. Du kan bland annat välja golv, väggfärg, kakel och kommod i badrummet samt köksluckor och bänkskiva i köket.

Är detta ditt drömhus? Härligt! Då går du raka vägen in på https://www.myresjohus.se/sok-tomt-bostad/fullero/tomt-2/ och gör din intresseanmälan där. Och du, eftersom Myresjöhus är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.

Säljstart sker 29/11 genom Myresjöhus hemsida. Se Bifogade dokument för tillvalsalternativ, ytterligare tillval kan göras mot extra kostnad.

Husen säljs med finplanerad tomt, sådd gräsmatta, altan, målad fasad och parkeringsyta.

Felix Jacobsson, 073-673 82 20 // [email protected]
Johan Eriksson, 070-601 67 94 // [email protected]

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Widerlöv Uppsala