Nyproduktion

Stratusvägen 24

Fullerö, Uppsala Se på karta

5 945 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
183 m²
Tomtarea
702 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
35 700 kr/år
Nyproduktion

Tillfälle att förvärva exklusiv och friliggande villa i Fullerö Hage. I kvarteret Hussvalan finns nu två villor i stilren arkitektur med fasad och tak i ek. Villorna har 183 väldisponerade kvadratmeter fördelade över två plan och ett trevligt sovloft. Standarden är genomgående hög med bra materialval och maskinell utrustning. I varje bostad finns stora glaspartier, vilket tillsammans med generös takhöjd ger en inbjudande atmosfär av rymd och ljus. Trevlig träbelagd uteplats och härlig balkong.

Mitt i landets mest expansiva region, mellan stad och land byggs Fullerö Hage. En helt ny stadsdel med varierad bebyggelse, skolor och en modern företagspark. Här bor du omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Förskola har du precis runt knuten. Vardagspusslet har aldrig varit enklare att lägga.

Etapp 1 består av en bra blandning av olika bostadstyper. Längst i väster har det byggts 180 lägenheter i fyravåningshus. Det finns både hyresrätter och bostadsrätter. Därutöver har det byggs ca 80 villor, 40 radhus och 60 lägenheter i tvåvåningshus längre in i området. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, finns en förskola med 144 platser som ligger i direkt anslutning till den planerade parken och skogen. I återstoden av etapp 1 är det planerat att byggas ytterligare ca 30 villor och 120 radhus. I etapp 2 tillkommer ytterligare ca 100 bostäder i form av lägenheter. Här är det även planerat för en skola och ytterligare en förskola.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala. För mer info om området besök gärna www.fullerohage.se.

Kom och upplev dessa fantastiska hus på plats!

Läs mer om bostaden
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB