Stratusvägen 24 (Hus Va 2)

Fullerö, Uppsala Tjänster för säljaren
Karta & restider

6 195 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Tillfälle att förvärva exklusiv och friliggande villa i Fullerö Hage. I kvarteret Hussvalan pågår byggnationen av 2 villor i stilren arkitektur med fasad och tak i ek och 183 väldisponerade kvadratmeter i två plan med sovloft, standarden är genomgående mycket hög med påkostade materialval och maskinell utrustning. I varje bostad finns glaspartier från markplan till takhöjd, vilket tillsammans med generös takhöjd båda våningsplanen ger en inbjudande atmosfär av rymd och ljus. Trevlig träbelagd uteplats och härlig balkong.

Mitt i landets mest expansiva region, mellan stad och land byggs Fullerö Hage. En helt ny stadsdel med varierad bebyggelse, skolor och en modern företagspark. Här bor du omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Förskola har du precis runt knuten och till bussar och cykelvägar är det bara ett stenkast. Vardagspusslet har aldrig varit enklare att lägga.

Etapp 1 kommer att bestå av en bra blandning av olika bostadstyper. Längst i väster byggs ca 200 lägenheter i fyravåningshus. Det kommer bli både hyresrätter och bostadsrätter. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, byggs en förskola med ca 200 platser. Återstoden av Etapp 1 består av ca 300 radhus och villor på 1-2 våningar som omger den centralt placerade parken på ca 25 000 kvm. Förskolan kommer att ligga i direkt anslutning till både parken och skogen. I etapp 2 tillkommer ytterligare ca 700 bostäder, de flesta i form av lägenheter. Här är det även planerat för skola, idrottshall och äldreboende.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala. För mer info om området besök gärna www.fullerohage.se.

OBS! Bilderna är illustrationer. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Mäklaren förmedlar endast tomten och köparen tecknar separat entreprenadavtal direkt med husleverantören.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
183 m²
Tomtarea
702 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
31 200 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stratusvägen 24 (Hus Va 2) och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 195 000 kr
Driftkostnad
31 200 kr/år

Billigare och bättre boende

Statistik

2 715
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 67 dagar sedan, den 10 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips