Fyrbacken 8

Fyrudden, Valdemarsviks kommun Se på karta

5 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
147 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
1 966 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
40 400 kr/år

Utmärkt läge längst ut i Gryts skärgård med både havet och naturen intill. Med utsikt mot mynningen av Fyrfjärden kan du välja att sitta på en av fastighetens uteplatser, den inglasad altanen, balkongen eller i det öppna, välj själv om du vill ha sol/skugga, sitta under öppen himmel eller under tak. Vid samtliga kan du njuta av fågelkvitter, naturen och den spegelblanka ytan, dessutom i avskilt läge. En kortare promenad tar dig även ner till den egna bryggplatsen så skärgården och ostkusten kan nyttjas fullt ut!

Bostaden har en bra planlösning med flera sällskapsutrymmen och plats för att bjuda på mysiga middagar eller andra tillställningar för familj, släkt och vänner. Ytterligare finns tre sovrum och en enklare gäststuga för övernattande gäster.
Gott om förvaring genom ett förrådsrum samt dubbelgarage, isolerat med vattenburna element och vikportar. Båtuppställningsplats intill.
Närområdet, Gryts vackra skärgård, erbjuder fina badplatser, orörd natur, fyr men också mycket liv och rörelse, speciellt sommartid med restaurang och småbåtshamn.

Sammanfattningsvis en inbjudande fastighet som är redo att visa upp sina fördelar för just Er, välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302