Snäckuddevägen 7

Fyrudden, Valdemarsvik Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Tomtarea
370 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
28 544 kr/år

I Fyruddens vackra skärgård finns detta fritidsboende som fungerar utmärkt även som permanentbostad. Lev i skärgården med ett fantastiskt naturskönt läge och möjlighet till klippbad straxt nedanför husknuten! Huset uppfördes så sent som 2017 och håller mycket god kvalitet. Perfekt för er som vill ha något nyare med mindre underhåll! På entréplan finns stora sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Under varma sommardagar kan ni låta altandörren stå på vid gavel och låta den stora altanen bli ert vardagsrum! På den insynsskyddade baksidan njuter ni av kvällssolen, eller kliver upp på terassen och blickar ut över vattnet. Spabad av kvalitetstillverkare som går att nyttja såväl kalla vinterdagar som varma sommarkvällar.
På husets övre plan får hela familjen och gäster plats. Här finns 3 sovrum och ett eget allrum. Ett extra sovrum är beläget på entréplan, kanske ditt Master bedroom?

En liten stig leder er även ned till havet där ni finner såväl grillplats som badplats och flytbrygga.

I gryts skärgård bor ni med bara några minuters gångväg till Fyruddens faciliteter som restaurang på udden och Fyruddens hamn där ni tar er till de härliga skärgårdsöarna omkring Harstena. Närmaste hamnanläggning att hyra båtplats i är i Fyrfjärden.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping