Virkesvägen 4

Gällstad-Lundby, Linköping Se på karta

3 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
1 045 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
22 123 kr/år
Antal besök
9 749
Dagar på Hemnet
13

Välkomna till Virkesvägen 4, en trivsam enplansvilla i gott skick på en stor lekvänlig trädgård med insynsskyddad baksida.

Ni välkomnas in i hallen centrerad i bostaden med generöst av hallförvaring och avhängningsytor. Till höger in i bostaden finner ni köksavdelning med stor matplats med fönster ut mot framsidan. Köket med tacksamt av arbetsytor och förvaring. Via köket finns access ut till baksidans altan som bjuder in till grillplats, utekök etc. Vidare från köket finner ni föräldrasovrummet med skjutgarderober, kontor alternativt sovrum och däremellan rummen det nyligen renoverade våtrummet i sober färgsättning och komfortabel golvvärme. Vardagsrummet i vinkel mot baksidan har en härligt rymd tack vare ryggåstaket och de fina fönsterna mot baksidan som delvis under högsommaren tacksamt skuggas av det uthängande taket som delvis täcker altanen och skapar väderskydd och en skuggad miljö varma sommardagar. Ytterligare ett allrum finns i vänstra delen av huset, här med kamin som värmer bostaden och förhöjer trivselkänslan. Två sovrum i likvärdig storlek och garderobsförvaring. Våtrum med wc och dusch samt närliggande tvättstuga/apparatrum/groventré som vetter ut mot garaget och uppfarten.

Trädgårdstomten är lättskött och vetter ut mot en allmänning där med träd och växtlighet som ger baksidan ett tillfredställande insynsskydd. Hus är ombäddat med ett stort trädäck där ni kan avnjuta solen stora delar av dagen alternativt under taket som delvis täcker altanen finna en skön, svalare miljö de heta sommardagarna.

På tomten finns även garage med plats för en bil, förråd samt vedbod. Uppfart med plats för flertalet bilar.

Här bor ni i ett lugnt och tryggt område med fina naturområden med direkt närhet och endast 5 min färd till Vikingstad med goda pendlingsmöjligheter, ICA, skola etc.

Välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping