Mossvägen 13

Garpenberg, Hedemora kommun Se på karta

525 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 420 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
52 593 kr/år

Vi välkomnar er till Mossvägen och denna stora rymliga villa. Villan har tidigare varit två lägenheter som byggts om och används idag som permanentboende för en familj. Många renoveringar har gjorts, köket är renoverat, ytskikt i form av färg, tapeter och golv på entréplan. Installation av en Contura kamin i vardagsrummet. Det finns renoveringar kvar att göra.
Villan har två entréer till huset och två trappor till övreplan. På entréplan finns gott om utrymmen för att umgås matrum och vardagsrum i öppenplanlösning. Renoverat kök och ett stort sovrum. Övreplan har badrum och en spännande planlösning på övreplan med skiljevägg så att man har tre barnrum och en inredd katt vind. Det finns även en oinredd katt vind
I Garpenberg strax utanför Hedemora finns goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv, med välskötta badplatser inom gång- och cykelavstånd, fina vandringsleder, skidåkning på längden och utför (både i lokala slalombacken och i Romme Alpin utanför Borlänge), fiske, paddling på Dalälven och närliggande sjöar, svamp- och bärplockning samt fågelskådning. Fin gammal kulturbygd med många intressanta utflyktsmål i närområdet, bl.a. Säter, Stjärnsund och Norn.

Välkommen att anmäla er till vår visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Kontakta mäklaren

Maria Björkman

Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Mäklare Maria Björkman, Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
+46762098358