Kommande
Nyproduktion

Theresiastigen 4

Garphyttan, Örebro kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
888 m²
Driftkostnad
47 750 kr/år
Kommande
Nyproduktion

Nu finns möjligheten att förvärva denna villa som skall byggas under 2023. Naturskönt och fint läge i Garphyttan. Här erbjuds ni ett hus med gedigna materialval, hög kvalité och genomtänkta detaljer. Huset säljs med en finplanerad tomt där både gräsmatta och altan om ca. 40kvm ingår. Tillhörande bostaden finns även en asfalterad uppfart samt ett integrerat garage. Möjlighet att installera solceller samt elbilsladdare finns som tillval. Smarta funktioner som app styrd belysning finns installerat. Anslutningskostnad för vatten, avlopp, el och fiber ingår. Bygglov är beviljat samt ingår byggfelsförsäkring.

På entréplanet möts ni av en stor och rymlig hall med gott om plats för förvaringsmöjligheter. Ni finner även ett helkaklat välutrustat badrum samt ett gästrum som även kan nyttjas som kontor om så önskas. Vidare in i huset finner ni de sociala ytorna i form av kök och vardagsrum. Här är det en öppen planlösning vilket ger känsla av rymd och gemenskap. Med gott om plats för umgänge med såväl vänner som familj blir detta en central plats i huset där mycket tid spenderas. I vardagsrummet finns en kamin centralt placerad för ytterligare myskänsla och värme. Från detta rum tar ni er även ut på husets baksida och altan.

En trappa upp finner ni den lite mer privata delen av bostaden med tre stora sovrum, ett rymligt allrum samt ett helkaklat välutrustat badrum. Vid behov finns möjlighet att enkelt dela av allrummet för ett ytterligare sovrum. Se fler alternativ i planlösningarna.

Med närhet till Ånnaboda och Kilsbergen med fin natur, vandringsleder, cykelleder och på vintern möjlighet till skidåkning och skridskobana är Garphyttan ett attraktivt och bekvämt område med närhet till det ni behöver för en smidig vardag- mataffär, förskola, skola samt idrottsplats. Här bor ni i ett trivsamt och familjärt område med smidiga anslutningar till Örebro såväl med buss som bil.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Andreas Rutqvist på telefonnummer 073-257 56 67!

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro

Kontakt

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Mäklare Andreas Rutqvist, Bjurfors Örebro
073-257 56 67

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.