Litorinavägen 28

Gåshaga Strand, Lidingö kommun Se på karta

18 500 000 kr

19 500 000 kr -5 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
164 m²
Biarea
91 m²
Tomtarea
606 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
60 000 kr/år
Antal besök
5 819

Synnerligen eftertraktad fastighet attraktivt belägen närmast vattnet på trivsamma Litorinavägen 28 i Gåshaga Strands lugna och barnvänliga villakvarter. Här njuter man av härlig kvällssol och ljuvliga solnedgångar året runt. Fastigheten präglas av dess magnifika utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, dess tilltalande arkitektur, stilrena och påkostade materialval, ljus och rymd, generös takhöjd samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Ett extraordinärt och sjönära boende med en underbar, omedelbar och hänförande utsikt över vackra Kyrkviken, Hustegafjärden och Stockholms inlopp. Generös totalyta om 255 kvm fördelade på två trivsamma våningsplan.

Vacker, välskött och välplanerad trädgård planerad och anlagd av trädgårdsarkitekt. Trädgården rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser med fantastisk utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Härliga gräsytor, fina planteringar, uppvuxna häckar, träd samt fina stensättningar. Carport med laddare för elbil samt rymlig uppfart. Flertalet generösa förrådsutrymmen med goda förvaringsmöjligheter. Fasaden är utrustad med genomtänkt och dekorativ utomhusbelysning. Fastigheten är utrustad med ett larm från Verisure.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, strandpromenaden och trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bagerier, mataffärer, lekplatser, gym, paddelbanor, skolor och förskolor. Bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården. I nära anslutning till fastigheten ligger Gåshaga Strand Båtklubb, en båtklubb för villaägare i Gåshaga Strand.

Läs mer hos mäklaren
Klockare Fastighetsmäkleri AB

Kontakta mäklaren

Therese Klockare

Klockare Fastighetsmäkleri AB
Mäklare Therese Klockare, Klockare Fastighetsmäkleri AB
070-735 99 22