Strandviken 7

Gävle kommun Se på karta

4 800 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
10 425 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
9 025 kr/år

Unikt tillfälle! Nu finns en underbar havstomt/sjötomt med ståtlig utsikt över obruten horisont och egen hamn till salu på södra sidan av Iggön!
Från den 126 kvm stora sportstugan finns utsikt över havet från alla rum. Denna lättskötta strandtomt är en hektar stor och bjuder på avskilt läge med fantastisk utsikt, fina promenadstråk och en privat hamn med egen pir och brygga. Det sydliga läget gör att man är skyddad från de hårda nordanvindarna och kan njuta av storslagna vyer i stillhet och harmoni med naturen.
Huset är arkitektritat 1959 och försett med altaner i tre väderstreck. Köket är original med bevarad 50-tals känsla. Det stora vardagsrummet har fint trägolv och en öppen spis som ger både värme och mysfaktor. Mot vattnet finns ett stort allrum som byggts till på 70-talet. Huset bjuder på fyra sovrum och ett duschrum. På fastigheten finns en carport med tillhörande förråd. Ytterligare befintliga byggnader är ett stort förråd med vedbod och en lekstuga.
Fastigheten ligger inom gångavstånd till Iggöns festplats där bland annat midsommarfirandet är en populär tillställning. Där finns också en barnvänlig badstrand och en liten småbåtshamn. Området ligger endast 20 min från Gävle med bil och till Stockholm tar det ca 2 tim.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Gävle

Kontakta mäklaren

Lena Kock

HusmanHagberg Gävle
Mäklare Lena Kock, HusmanHagberg Gävle
0703-660395