Annedalsvägen 14-6

Gessie, Vellinge kommun Se på karta

9 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
174 m²
Tomtarea
1 660 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
36 500 kr/år

Fånga drömmen om ett tryggt familjeliv i ett litet samhälle med fin gemenskap, gamla anor och lantlig touch i denna nybyggda 1,5-plansvilla i mysiga Gessie Kyrkby. Här har någon annan redan gjort alla svåra val åt er så att ni kan fokusera på att bara vara och njuta av ert skinande nya hus som i skrivande stund håller på att ta form. Bilderna ger en föraning om hur huset kommer att se ut men visar inte alla tillval som gjorts.

Det kommer att finnas gott om plats för även den stora familjen med generösa sällskapsytor, upp till hela sex sovrum och två badrum fördelade på de båda våningsplanen. I entréplan blir det lätt att umgås i vardagsrum, kök och matplats som alla angränsar till terrassen i söderläge så att inne blir ute och tvärtom. Vardagsrummet har öppet upp i nock och det är dessutom förberett för braskamin så höstmyset blir något att se fram emot. Somrarna kommer att bli alldeles ljuvliga på uteplatsen när solen värmer gott, och kanske gör det att ni blir sugna på att ha en svalkande badtunna här. Barnen kan å sin sida få utlopp för allt spring i benen på gräsmattan som breder ut sig framför med plats för studsmatta och annat kul.

Här bor ni bra i en välmående kommun med vacker natur och ett fantastiskt läge där det är ”15 minuter till allt”. In till Malmö tar ni er snabbt med bil eller buss som stannar runt hörnet. Det är alltså inte några som helst problem att pendla till jobbet härifrån. Är ni sugna på att veta mer om detta drömboende så kontakta mäklaren!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Ola Persson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Ola Persson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-231 80 42