Skogslyckevägen 12

Gingri, Borås Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Tomtarea
681 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
26 800 kr/år
Antal besök
1 510
Dagar på Hemnet
2

Välkommen Hemm till Fristad - Gingri och denna nybyggda enplansvilla med ett trivsamt läge i ett blivande villaområde med 12 tomter. Som boende här har man del i gemensamhetsområde för lek och samkväm beläget i området. Här bor man på återvändsgata med naturen inpå knuten samtidigt som barnen har kompisar i området. På lättskötta plana trädgårdstomter finns nu två stycken olika hus färdiga för omgående inflyttning. Kanske känner du någon familj till som du vill bo granne med?

Hustypen är ett First Choice från Mjöbäcksvillan och är på 137 kvadratmeter. Ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par där boende i ett plan ger livskvalitet. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. Master bedroom med egen walk-in-closet och eget helkaklat badrum. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett , perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus.

Köket och vardagsrummet är beläget mitt i huset med en öppen planlösning där man kommer rakt ut i trädgården och altanen i kvällssol. Från köket kommer man ut i groventrén och tvättstugan samt vidare ut på uppfarten framför huset. Huset är utrustat med braskamin samt ett Pleidsystem för att styra utebelysningen till att börja med, men går att bygga vidare på för ytterligare styrning.

Huset säljs färdigmålat med fiber indraget. Trädgården är så gott som färdigställd med anlagd gräsmatta och stensatta gångar samt altandäck.

För dig som köper nyproducerad bostad/villa så har man ingen utgift för fastighetsavgift under de 15 första åren vilket ger en extra bra bostadsekonomi.

Välkommen att anmäla intresse för kommande visning.

Läs mer hos mäklaren
Hemm Mäkleri

Kontakta mäklaren

Magnus Mattiasson

Hemm Mäkleri
073-3358000

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.