Lilla Öjhult Bäckåkra

Gislaved Karta & restider

950 000 kr
VillaVilla

Mitt i ett nät av sjöar och i ett småländsk Astrid Lindgren landskap ligger Villa Bäckåkra med god utsikt över nejden. Slår man ett ögonkast över ängen kan även Gärdessjön skymtas genom trädens bladverk. I trädgården står de uppväxta vinbärsbuskarna i parad och de gamla körsbärsträden ger både skugga till trädgården och frukt till den som uppskattar trädets röda bär. Tomten har flera lägen då den sträcker sig runt huset och här finns ingen anledning att hamna i tristess. För det fall längtan efter äventyr ändå kommer smygandes krävs endast en bilresa på 15 minuter för att komma till den populära äventyrsparken Isaberg. Det passar därmed också utmärkt med det vinterbonade gästhus som finns på tomten. Här finns goda intäktsmöjligheter eller möjlighet för långväga gäster att bo över.

I huvudbyggnaden finns 4 sovrum, jämt fördelat på de två planen. Vakna upp här, öppna balkongdörren och låt dig välkomnas av morgonsolens strålar medan sängkläderna tillåts vädra på balkonräcket. För god comfort finns även en WC på övre plan. På första plan huserar man i ett lantligt kök med närhet till nödvändigheter som duschrum och sällskapsrum med nybesiktigad öppen spis. Förutom husets två plan finns även en källarvåning med golv av klinker, en rymlig och praktisk tvättstuga samt ytterligare ett rum. Inte skall heller möjligheten att njuta av bastubad glömmas. Det finns nämligen inte bara en, utan två, bastu med dusch att välja på. För att göra livet på landet komplett finns dessutom två stora garage, varav det ena med gjuten bottenplatta och det andra med högt till nock.

Flera sjöar omgärdar området och det finns både större och mindre badplatser att välja mellan med gång och cykelavstånd, men möjligheterna till ett rikt lantligt liv stannar inte här. Här erbjuds nämligen både båtplats nedanför backen i Gärdessjön samt en stallplats och betesmark på en av grannfastigheterna för den intresserade. Lilla Öjhult omgärdas inte bara av vacker natur utan även av ett rikt näringsliv i den så kallade GGVV-regionen. Regionen domineras av företagande och framtidsanda vilket ger goda förutsättningar till arbete och verksamheter.

Välkommen att upptäcka platsen i Lilla Öjhult i Valdshult socken på "Toppen på Gislaved".

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
147 m²
Biarea
66 m²
Tomtarea
2 946 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
22 938 kr/år
Byggår
1964
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lilla Öjhult Bäckåkra och skaffa lånelöfte nu.

Pris
950 000 kr
Driftkostnad
22 938 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 291
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 45 dagar sedan, den 11 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips