Kräklingbo Kräklings 216

Gotland Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
118 m²
Tomtarea
1,3 ha
Byggår
1893
Driftkostnad
42 058 kr/år
Antal besök
3 746
Dagar på Hemnet
7

Välkommen till denna anrika bostad som uppfördes 1893. Fastigheten har renoverats löpande genom åren där man bevarat tidstypiska detaljer såsom en vacker pardörr, spegeldörrar, en fungerande kakelugn och vedspis samt vackra trägolv.

Bostaden erbjuder generösa ytor med 6 rum och kök. Köket är husets hjärta med stora och sociala ytor och en väl tilltagen matplats. Här finns bra arbetsytor, ett platsbyggt kök, en fungerande vedspis och ett stort skafferi. Vardagsrum med ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck, generös takhöjd och en kakelugn. Två badrum och båda med ett handgjort kakel varav ett badrum med bastu.

Huset står på en barnvänlig och rogivande trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta och stora gräsytor. Här finns flera bra ekonomibyggnader såsom gäststuga, stall och två stora ladugårdar varav en har delvis isolerats och används till studio. Fastigheten har renoverats löpande genom åren. Nyligen installerades en stor solcellsanläggning och jordvärme vilket ger låga driftkostnader.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Onlinevisning

  • 16
    maj
    Sön 16 maj kl. 11:30–11:45
    Onlinevisning på Hemnet
Välkommen att delta i visningen där du befinner dig – via din telefon, dator eller surfplatta. Så fungerar en onlinevisning.

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.