Kommande

Gottsundavägen 15

Gottsunda, Österåkers kommun Se på karta

11 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
190 m²
Tomtarea
5 615 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
41 616 kr/år
Kommande

Arkitektritad och smakfull villa i New England stil. Huset och planlösningen har noga anpassats till det soliga läget och utsikten över sjön.

Entrévåningen har högt i tak med stora fönsterpartier och altandörrar till den soliga altanen. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matsal. Sovrum, tvättstuga samt badrum med dusch.

Övervåningen med 3 sovrum varav det ena har ett stort dressing room, ytterligare finns det ett träningsrum. Stort badrum med både badkar och dusch samt dubbla handfat.

Möjlighet att flytta in i en villa som andas nybyggt med moderna materialval, öppen planlösning samt låga driftkostnader. Även utomhusmiljön är färdigställd på ett varsamt och smakfullt sätt. Lättskött trädgård med stora gräsytor 5.615 kvm. Vackra murar och stenläggningar samt trappa i granitsten.

Dubbelgarage, vedförråd och ett härbre i timmer vid sjön. Låga driftkostnader med vattenburen golvvärme och bergvärme ca 12.700kWh/år.

Unikt läge med närhet till Roslagsbanan, skolor och bekvämligheter men ändå ha ett lantligt läge vid slutet av vägen med avskildhet och natur. Här finns närhet till fina naturstigar, svampskogar och grönområden. Brygga vid tomtgräns mot badsjön som erbjuder bra fiske och fina skridsko isar vintertid. Några hundra meter från huset finns även bad med badbrygga och strand för de närboende.

Välkommen att boka in förhandsvisning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Österåker

Kontakta mäklaren

Peter Ek

Mäklarringen Österåker
Mäklare Peter Ek, Mäklarringen Österåker
070-714 59 51

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.