Stampvägen 32 och 34

Gränum, Olofström Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
121 m²
Biarea
98 m²
Tomtarea
8 287 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
34 574 kr/år

Två fastigheter säljs tillsammans. Här kan man kombinera ett mysigt boende med olika hobbies. Det finns både verkstad, ladugård med bete samt en renoveringsvilla. Ligger lugnt och rofyllt med både ängar och grannar intill.

Bostaden är en mysig välplanerad villa med med kök och sällskapsdel på entréplan, sovrum på övre plan och hel källare med gott om förvaring och extra rum. Skyddad uteplats i söderläge och stor balkong i västerläge. Renoveringsvillan som brunnit har ändå en fin gedigen stomme kvar med trägolv och tak som klarat sig bra samt fått nya fönster.

Garage/Verkstad är ett uthus som rymmer en bil och har en sällskapsdel samt gott om plats för förvaring. Det finns en eldstad och det är även möjligt att ha smedja här. Rymligt loft ovanpå.
Ladugården är ett uthus som använts till hästar och ved.

Mark för den som vill ha bete för djur eller ha en odling. Trädgård att pyssla i med olika växter. Vid renoveringshuset kan man utveckla den tidigare dammen och göra fint.

Fiber via OKTV.

Avstånd:
Service ca 5 km
Sjö ca 3 km
Skog ca 1 km

Välkommen att följa oss på www.instagram.com/levalantliv samt www.facebook.com/levalantliv där fler bilder och info kan komma.

Gränum är en rofylld liten by med gårdar och villor. Vägar som omges av ett lantligt landskap med åkrar, ängar och bokskog. I området finns småföretagare med olika inriktning samt en populär gårdsbutik Ekne. Det är ca 300 m till Gränums förskola och skola F-3. I Jämshög finns service såsom förskola, skola F-6, Ica, restauranger, spa, järn- och trävarubutik samt flera småföretagare. Olofström har ett större serviceutbud. Läs mer om byarna på www.olofstrom.se.

Avstånd:
Jämshög ca 5 km
Olofström ca 10 km
Flygplats Ronneby ca 51 km
Malmö ca 157 km

Läs mer hos mäklaren
Leva Lantliv