Dammvägen 4

Gullbrandstorp, Halmstads kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
151 m²
Tomtarea
593 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
35 292 kr/år

Välkommen till Gullbrandstorp och denna nybyggda villa från 2019 på 151 kvadratmeter. Här möts du av ett boende i utmärkt skick med väl genomtänkta materialval och en tilltalande planlösning. Då huset enbart är tre år gammalt utgår ingen kommunal fastighetsavgift de närmsta 12 åren (fn. 9 287 kr/år), vilket tillsammans med låga driftkostnader (totalt ca 10 000 kWh) borgar för en mycket förmånlig boendekostnad.

Huset inleds med en öppen, ljus och välkomnande hall med en trappa som leder dig upp till övre plan. Vidare in i bostaden öppnar sig ett stort härligt vardagsrum i öppen planlösning med ett modernt kök med köksö. Flera fönster bidrar till generöst ljusinsläpp. Här erbjuds bra plats för både matsals- och soffgrupp. Pricken över i:et är braskaminen så kan åtnjutas från både matplats och sällskapsdel! Entréplan bjuder vidare på ett fräscht och stilrent badrum, två sovrum (varav det ena kan göras om till en walk-in-closet) samt en tvättstuga. På övre plan finner vi ett allrum, badrum och två sovrum. Perfekt som barnens egna avdelning. Den flexibla planlösningen med upp till 6 sovrum, två sällskapsrum och två badrum gör denna villa som skapt för en barnfamilj. Här erbjuds sociala ytor även utomhus på den härliga altanen där det går att njuta av många sommarkvällar med familj och vänner. därtill en lättskött gräsmatta, mur och lite odling. Man har satsat på att göra det så lättskött som möjligt. Intill huset finns en carport med isolerat förråd och den stensatta uppfarten rymmer plats åt flera bilar.

Gullbrandstorp har det perfekta läget med ett naturnära och fritt läge samtidigt som Halmstads kärna endast ligger en kort bilresa bort. Flygstadens stora affärsutbud ligger på bekvämt avstånd och det är heller inte långt till salta bad i Frösakull, Ringenäs och Vilshärad.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Halmstad

Kontakta mäklaren

Tommy Karlsson

Mäklarhuset Halmstad
Mäklare Tommy Karlsson, Mäklarhuset Halmstad
0733386805

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas